HOME ENGLISH NYHEDER VIDEO KONTAKT
OM OS PRODUKTION ANDRE YDELSER TEKNIK

Broadcast
 
Broadcast
Industri & erhverv
Reklamefilm
Folkeoplysning
OBS
Undervisningsfilm
Musik & underholdning
View examples

Vi har vores rødder i public-service fjernsynets traditioner og i tanken om, at tv-mediet kan oplyse, uddanne og underholde på samme tid. 

Allerede i 80'erne blev de første Channel 6 Television tv-produktioner produceret til Danmarks Radio og i årene efter leverede vi flere dokumentarfilm og musikprogrammer og flerkameraers optagelser fra de danske spillesteder og vores studie til DR.  Udover vores egne produktioner, leverede vi regelmæssigt produktionsfaciliteter og produktionshold til nyheder og sport og især til redigering af dokumentarfilm og portrætudsendelser til redaktionerne i TV-Provinsafdelingen og TV-Byen.

Dengang TV2 kom i luften i slutningen af 80'erne blev vi én af de første programleverandører og blev mest kendt for vores ugentlige børne- og familieudsendelse "FAKTISK" som igennem fem år blev produceret i over 70 afsnit. Med "FAKTISK" rejste vi Danmark, Norden og Arktis rundt for at lave dét, som måske er vores bedste eksempel på "håndlavet fjernsyn" - én udsendelse om ugen produceret hovedsageligt i marken og leveret på klokkeslæt.

FAKTISK på Island 1990

"FAKTISK" holdet i Island, 1990

Flere af vores programmer kommer i fjernsynet uden at tv-stationerne køber programmet direkte - faktisk har den indirekte indgang medført, at der blev produceret mange nicheprogrammer som tv-stationerne ikke selv ville have kunnet realisere. Via kanaler såsom TV-Åben og især OBS udsendelserne i DR-TV har vi haft mulighed for at producere mange forskellige folkeoplysningsudsendelser og indslag for offentlige myndigheder og private organisationer. 

Til trods for, at vi i dag henter hovedparten af vores projekter uden for broadcast fjernsyn, præger public-service tankesættet fortsat vores produktionsværdier og måde at arbejde på, med fokus på den gode fortælling, gedigen journalistik samt en høj produktionsteknisk kvalitet og effektivitet i vores arbejde. 

I menuen til venstre kan du læse mere om vores arbejde inden for dette produktionsområde. 

 
Tilbage til toppen

© 2017 Channel 6 Television Denmark
  14/12/2016 12:13 

Channel 6 Television Denmark Foerlevvej 6, Mesing, DK-8660 Skanderborg, Danmark
Telefon +45 86 57 22 66 / Mobil +45 20 78 52 66
CVR# DK76432317